Hráč Chelsea zažil famózny večer, dal štyri góly a vyrovnal Haalanda

Futbalista Chelsea Cole Palmer strieľa gól v zápase proti Evertonu.
Futbalista Chelsea Cole Palmer strieľa gól v zápase proti Evertonu. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|15. apr 2024 o 23:00

Hetrik strelil už v prvom polčase za 16 minút.

Premier League - 33. kolo

Chelsea - Everton 6:0 (4:0)

Góly: 13. Palmer, 18. Palmer, 29. Palmer, 44. N. Jackson, 64. Palmer (pen.), 90. Gilchrist

LONDÝN. Futbalisti Chelsea dosiahli trináste víťazstvo v sezóne, keď v dohrávke 33. kola Premier League deklasovali hráčov Evertonu 6:0.

Famózny večer zažil Cole Palmer, ktorý strelil štyri góly, vďaka čomu sa v tabuľke strelcov dotiahol na niekdajšieho spoluhráča Erlinga Haalanda.

Bývalý hráč Manchestru City skóroval trikrát už v prvom polčase, pričom jeho presné zásahy delilo len 16 minút a päť sekúnd. Palmer skóroval postupne ľavou nohou, hlavou a z hranice 30 metrov aj pravačkou.

Na 3:0 zvyšoval po hrubej chybe brankára Jordana Pickforda, ktorý zle rozohral a líder domáceho mužstva poľahky poslal loptu do prázdnej brány.

VIDEO: Takýmto gólom spečatil Cole Palmer hetrik proti Evertonu

V druhom polčase si ešte zobral loptu pri zahrávaní pokutového kopu, brankára poslal do opačnej strany a uzavrel svoje gólové predstavenie.

Aspoň tri góly strelil v druhom zápase na Stamford Bridge po sebe, keďže naposledy hetrikom zvrátil skóre na 4:3 proti Manchestru United.

Vo všetkých súťažiach strelil už 23 gólov. Stal sa prvým hráčom Chelsea s aspoň 20 gólmi od zápisu Edena Hazarda v sezóne 2018/2019.

Okrem Palmera ešte na konci prvého polčasu skóroval Nicolas Jackson a v 90. minúte zaznamenal svoj premiérový gól za Chelsea Alfie Gilchrist. Dvadsaťročný obranca tento moment emotívne prežíval.

Tabuľka Premier League

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Hráč Chelsea zažil famózny večer, dal štyri góly a vyrovnal Haalanda