Čo nepodceňovať, aby ste si MS v hokeji užili na maximum?

Inzercia|9. máj 2024 o 00:00

Prinášame tri tipy, ako zažiť skutočne legendárny šampionát.

Majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji 2024 sú za rohom a každému hokejovému fanúšikovi sľubujú 17 dní plných emócií a zážitkov. Ako si hokejový sviatok vychutnať plnými dúškami?

Prinášame tri tipy, ako zažiť skutočne legendárny šampionát, či už budete hokej sledovať priamo na štadióne, doma alebo na cestách.

Žiadny z celkom 16 reprezentačných tímov, ktoré sa na Majstrovstvách sveta IIHF v ľadovom hokeji 2024 v Česku predstavia, prípravu rozhodne nepodcenil.

Veď šampionát, ktorý sa k nám vracia po deviatich rokoch, sľubuje okrem šance na titul majstrov sveta aj neopakovateľnú atmosféru.

Je to napokon práve Česko, ktoré drží doterajší rekord v návštevnosti hokejových majstrovstiev. Zápasy MS v roku 2015 navštívilo viac ako 740-tisíc fanúšikov. A čo vy? Už viete, ako a kde budete sledovať jednotlivé zápasy?

Televízor pre zážitky bez mantinelov

Televízor sa počas MS bezpochyby stane jedným z najdôležitejších bodov domácnosti. Pre optimálny zážitok zo športových stretnutí je dôležité vybrať zariadenie, ktoré ponúka nielen vynikajúce rozlíšenie (ideálne 4K a vyššie), ale predovšetkým dostatočnú plynulosť – tá je totiž pri rýchlom a dynamickom hokeji nevyhnutná.

Nezabudnite dobre zvážiť aj veľkosť obrazovky, najmä ak plánujete na sledovanie zápasov prizvať partiu kamarátov.

Skvelým príkladom je televízor Neo QLED 8K od Samsungu. Obrazovka bez rámčeka s uhlopriečkou 75″ je veľká ako hokejová bránka, takže budete mať pocit, že ste priamo v centre diania.

Doteraz najvýkonnejší procesor s integrovanou umelou inteligenciou je rýchlejší ako strela od modrej – jeho 512 neurónových sietí zaručuje dokonalý obraz na úrovni 8K.

AI navyše dokáže zosilniť hlas komentátora, takže budete perfektne počuť, čo sa deje na ľade bez toho, aby nadmerný hluk rušil susedov.

Hokejové spomienky na celý život

Chcete zaznamenať každú sekundu hokejových majstrovstiev? Či už ide ospoločné sledovanie zápasu, pozápasové oslavy alebo zážitky priamo zo štadióna, budete potrebovať smartfón s vynikajúcim fotoaparátom a kamerou.

Nepodceňte ani dobrú výdrž batérie – najmä na štadióne oceníte zariadenie, ktoré zvládne dokumentovať zážitky zo zápasu aj po predĺžení.

Napríklad Samsung Galaxy S24 Ultra ponúka špičkový fotoaparát s až 100-násobným zoomom, takže aj z horných radov budete mať zábery ako zo striedačky. To všetko vďaka umelej inteligencii Galaxy AI, ktorá prináša aj množstvo ďalších vychytávok.

(Autor: Samsung)

Do fotky s vašou obľúbenou hokejovou hviezdou vám nechtiac vliezol iný fanúšik? Nie je problém, dotyčného počas chvíľky zo záberu vyretušujete.

Funkcia Circle to Search vám pre zmenu pomôže vyhľadať na internete jednoduchým zakrúžkovaním objektu na displeji telefónu: od detailu hráča cez cestovný poriadok Praha – Ostrava až po informácie, kde kúpiť dres.

Zažite zápasy odkiaľkoľvek

Už teraz viete, že vás Majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji 2024 zastihnú na cestách? V tom prípade si nezabudnite pribaliť kvalitné slúchadlá, aby ste mohli zápasy sledovať (a počúvať) skutočne kdekoľvek.

Praktickou funkciou je najmä potlačenie okolitého hluku, ktoré vám umožní skutočne sa ponoriť do atmosféry zápasov, aj keď ste práve vo vlaku alebo sedíte v rušnej kaviarni.

(Autor: Samsung)

Slúchadlá Galaxy Buds FE od Samsungu presne toto zvládajú na jednotku. Režim Aktívneho potlačenia šumu eliminuje aj ten najjemnejší hluk okolia – od zápasu vás tak nič nebude rušiť.

Samozrejmosťou je potom bezchybný zvuk s dokonalou hĺbkou basov, s ktorým si svoj obľúbený víťazný song užijete, ako keby vám naživo hral priamo do uší. A to isté platí pre slovenskú hymnu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Čo nepodceňovať, aby ste si MS v hokeji užili na maximum?