Mládežníckymi oblastnými majstrami Trnavá Hora, Vyhne a Nová Baňa

21. jún 2022 o 15:56

S končiacim súťažným ročníkom sme spoznali majstrov oblasti aj v troch vekových kategóriách mládeže.

Posledným turnajom vyvrcholila v utorok 7. júna v Žarnovici Sportika Miniliga U9. Majstrami najmladšej vekovej kategórie ObFZ Žiar nad Hronom sa stal tím MFK Nová Baňa, zverenci trénera Mareka Guláša a vedúceho družstva Miroslava Pavlove. Medaily a pohár odovzdali víťazom predseda ObFZ Žiar nad Hronom Ján Matonok a správca súťaží Tomáš Gemza.


Hegemónom Sportika Miniligy U11 bolo družstvo FK Vyhne. Súťažou prešiel bez straty čo i len bodu. Po skončení posledného domáceho majstráku sezóny, 9. júna proti Banskej Štiavnici (7:3), si chlapci a dievčatá, spolu s trénerom Michalom Trubanom a vedúcou družstva Martinou Kralovičovou, prevzali pohár a medaily z rúk zástupcov ObFZ Žiar nad Hronom Jána Matonoka a Tomáša Gemzu.


Takisto v súťaži žiakov bol víťaz jasný už niekoľko kôl pred jej koncom. Víťazní žiaci TJ Sokol Trnavá Hora, s trénerom Martinom Urgelom a vedúcim družstva Petrom Švihoríkom, si ocenenia prevzali netradične, v rámci letného turnaja žiakov v Prestavlkoch, v sobotu 18. júna. Medaily a pohár im odovzdali predseda ObFZ Ján Matonok a správca súťaží Tomáš Gemza.

Súvisiaci obsah