Ľutujeme, stránka sa nenašla

Stránka, ktorú hľadáte, nie je k dispozícii, alebo bola presunutá. Skontrolujte prosím zadanú url, alebo použite vyhľadávanie vpravo hore.

Najnovšie správy

Wojciech Szczesny.
teraz
Chcete ma vidieť v maske? Nikdy, tie sú pre Zorra. Poliak má zlomeninu nosaPodľa manažéra Juventusu je k dispozícii počas najbližšieho zápasu.
teraz
Atalanta Bergamo - Liverpool: ONLINE prenos zo štvrťfinále Európskej ligy.online
dnes 18:00
ONLINE: Atalanta Bergamo - Liverpool FC dnes, Európska liga (odveta štvrťfinále) LIVESledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu odvety štvrťfinále Európskej ligy: Atalanta Bergamo - Liverpool FC.
dnes 18:00
Martin Škrtel v drese Trnavy.
dnes 17:35
Nastúpi aj Škrtel. Klub ligových kanonierov si zahrá v Španielsku exhibíciuV polčasovej prestávke je na programe spomienka na finále majstrovstiev Európy 1976, ktoré vyhralo Československo.
dnes 17:35
Dominik Takáč po zápase Podbrezová - Trnava.rozhovor
Titanilla Bőddnes 17:13
Nikto nemusí nikomu nič bozkávať. Sme tím, zvládli sme to spolu, vravel brankár TrnavyDominik Takáč verí, že sa negatívna séria končí vo finále.
Titanilla Bőddnes 17:13
Nemecko - Slovensko: ONLINE prenos z prípravného zápasu pred MS v hokeji 2024.online
dnes 16:30
ONLINE: Nemecko - Slovensko dnes (prípravný zápas pred MS v hokeji 2024) LIVE Sledujte s nami ONLINE prenos z prípravného zápasu na MS v hokeji 2024: Nemecko vs. Slovensko.
dnes 16:30
Carlos Sainz z Ferrari na tlačovej konferencii po Veľkej cene Japonska.
dnes 16:111
Red Bull rokuje so Sainzom, no ten má inú ponuku. Marko: Nedokážeme sa jej vyrovnaťAudi vstúpi do formuly 1 v roku 2026.
dnes 16:111
Cameron Norrie.
dnes 15:55
Norrie si poradil s domácim veteránom, ďalej ide aj nenasadený Srb V Barcelone končí domáca nasadená jedenástka.
dnes 15:55
Fiorentina - Viktoria Plzeň: ONLINE prenos zo zápasu štvrťfinále  Európskej konferenčnej ligy.online
dnes 15:45
ONLINE: Fiorentina - Viktoria Plzeň dnes, Konferenčná liga (odveta štvrťfinále) LIVESledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu odvety štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy: ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň.
dnes 15:45
Sara Benfaresová.
dnes 15:38
Nemka sa tak skoro na ovály nevráti. Antidopingová agentúra jej udelila trestBenfaresovej zistili v troch dopingových testoch päť zakázaných látok.
dnes 15:38
Slovenský daviscupový tím
dnes 15:32
Slováci spoznali program skupiny, finálový turnaj začnú proti NemeckuSlováci sa od zavedenia nového formátu predstavia na finálovom turnaji po prvý raz.
dnes 15:32
Nachádzate sa tu:
Domov»Stránka sa nenašla