VIDEO: V poslednej minúte prehodil brankára. Kurák potvrdil svoju výnimočnosť

Mário Kurák a Peter Petrán po zápase Látky - Rimavská Sobota.
Mário Kurák a Peter Petrán po zápase Látky - Rimavská Sobota. (Autor: Titanilla Bőd)
Ivan Mriška|4. apr 2024 o 17:20

Bývalý ligový hráč rozjasal tribúny.

LÁTKY. Po prvý raz postúpili do krajskej súťaže. A hneď pri premiére budú hrať futbalisti TJ Družstevník Látky finále Prezidentského pohára.

Zariadil im ho bývalý ligový hráč Mário Kurák, ktorý v 90. minúte elegantne prehodil brankára, čím potvrdil svoju výnimočnosť.

Uvažoval som, že sa opriem do lopty. Na poslednú chvíľu som však zvolil placírku a rozhodol som sa správne,gólový moment opísal Kurák.

V zápase proti Dubovciam zo Záhoria nielenže strelil rozhodujúci gól, ale zaznamenal hetrik.

„Chvála Bohu, že sme to zvládli. Všetci sme túžili po finále a teraz si ho môžeme naplno užiť. Mám z toho veľkú radosť,“ dodal.

VIDEO: Mário Kurák a jeho rozhodujúci gól proti Dubovciam

V minulosti hral za Skalicu a v pohári vyradil aj ligovú Nitru. Semifinálový triumf s Látkami označil za jeden z najväčších úspechov v kariére.

„Všetci sme cítili veľkú zodpovednosť. Uvedomovali sme si, že finále je blízko. Som hrdý na to, čo sme dosiahli. Je to odmena pre našich fanúšikov, trénerov a vedenie,“ prezradil Kurák.

Prvú trofej Prezidentského pohára zdvihol ako kapitán bývalý reprezentant Viktor Pečovský. „Druhý bude Mário Kurák. A bude to krásna čerešnička za mojou kariérou,“ praje si hrdina Látok.

Finále Prezidentského pohára sa hrá 8. mája, dejisko zatiaľ známe nie je. Hrať sa bude na niektorom z ligových štadiónov, víťaz získa 5 000 eur a porazený 2 500 eur.

Mário Kurák svojím gólom v Prezidentskom pohári kandiduje v súťaži Gól roka 2024 na Futbalnete.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: V poslednej minúte prehodil brankára. Kurák potvrdil svoju výnimočnosť