Ľutujeme, stránka sa nenašla

Stránka, ktorú hľadáte, nie je k dispozícii, alebo bola presunutá. Skontrolujte prosím zadanú url, alebo použite vyhľadávanie vpravo hore.

Najnovšie správy

Larry Lloyd.
dnes 16:15
Stal sa legendou Nottinghamu, hviezdil v Liverpoole. Zomrela anglická futbalová ikonaPo skončení v Nottinghame pôsobil ako hrajúci tréner vo Wigane, ktorý dostal zo štvrtej do tretej ligy.
dnes 16:15
Slovenské reprezentantky na turnaji 1-A divízie MS v hokeji žien 2023.
dnes 15:59
Na turnaj sa namotivovali drvivou výhrou. Slovenky chcú bojovať o návrat do vyššej súťažeŠampionát v Rige štartuje už v nedeľu, prvý duel odohrajú proti domácemu tímu.
dnes 15:59
Máté Lékai (vľavo) a Lukáš Urban v prvom štvrťfinále Európskeho pohára EHF FTC-Green Collect Budapešť - Tatran Prešov.
Ján Leškodnes 15:35
Prešov čaká hádzanársky sviatok. Vstupenky na Ferencváros sa míňali ako teplé rožkyHádzanárov Tatrana čaká domáca odveta vo štvrťfinále Európskeho pohára EHF.
Ján Leškodnes 15:35
Oscar Bobb (vľavo) a Lukáš Haraslín počas prípravného stretnutia Nórsko - Slovensko.analýza
Miroslav Kováčikdnes 15:00
Polčas ukázal, ako Slováci nemôžu na EURO hrať. Také negatívne čísla ešte nemaliSlovenskí futbalisti odohrali prvé zápasy v príprave na EURO 2024.
Miroslav Kováčikdnes 15:00
Lars Stindl v drese SC Karlsruhe.
dnes 13:50
Hral za Mönchengladbach či Hannover. Bývalý nemecký reprezentant po sezóne ukončí kariéruNa poslednú sezónu sa vrátil do Karlsruhe, v ktorom odštartoval svoju kariéru.
dnes 13:50
Tréner HKM Zvolen Norbert Javorčík.
dnes 13:35
Zvolen má už po sezóne, predzvesťou bola tesné predkolo. Javorčík: Neboli sme pripravení na play-offPo výmene trénera nastal určitý zmätok, s hráčmi to zamávalo, priznal Zuzin.
dnes 13:35
Tadičné preteky osemveslíc Oxford vs. Cambridge na rieke Temža.
dnes 13:05
Tradičné preteky budú bez tradičnej oslavy. Temža je príliš znečistenáBritská veslárska federácia už vlani informovala, že dostala vyšší počet hlásení o chorobách medzi veslármi.
dnes 13:05
MŠK Považská Bystrica - FK Humenné: ONLINE prenos zo zápasu 22. kola II. ligy.online
dnes 12:30
ONLINE: MŠK Považská Bystrica - FK Humenné dnes, II. liga LIVE (22. kolo)Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 22. kola II. ligy: MŠK Považská Bystrica - FK Humenné.
dnes 12:30
Hokejový štadión v Piešťanoch.
dnes 12:22
Čaká ich zrekonštruovaný štadión. Projekt osemnástky sa vracia do PiešťanSme radi, že piešťanský zimný štadión je opäť funkčný, povedal Lažo.
dnes 12:22
Andy Murray.
dnes 12:07
Opäť sa vážne zranil. Neviem sa dočkať dňa, keď ukončím kariéru, vraví MurrayPre 36-ročného rodáka z Glasgowa je tohtoročná sezóna posledná v jeho kariére.
dnes 12:07
Nachádzate sa tu:
Domov»Stránka sa nenašla