Ján Matonok obhájil funkciu predsedu zväzu

22. nov 2021 o 11:18

V piatok 19. novembra 2021 sa uskutočnila konferencia ObFZ Žiar nad Hronom, súčasťou ktorej boli voľby do orgánov zväzu.

Vzhľadom na pandemické opatrenia sa volebná konferencia konala v online priestore formou per rollam. Na hlasovaní sa prezentovalo 22 z 30 oprávnených delegátov. Na žiadnu z funkcií do orgánov zväzu nekandidoval väčší počet kandidátov ako mal byť zvolený. Každý z kandidátov potreboval na zvolenie nadpolovičnú väčšinu hlasov všetkých delegátov. Dôveru Jánovi Matonokovi v pozícii predsedu zväzu vyslovili všetci prezentovaní delegáti, zvolení boli aj všetci ďalší kandidáti - členovia výkonného výboru, predsedovia odvolacej a revíznej komisie a delegáti konferencie SsFZ za ObFZ Žiar nad Hronom. O funkciu predsedu disciplinárnej komisie neprejavil záujem nikto, doplňujúce voľby sa preto budú konať na jar 2022, pred začiatkom jarnej časti súťaží.


Prehľad zvolených funkcionárov ObFZ Žiar nad Hronom na volebné obdobie 2021 - 2025:


Predseda ObFZ a predseda VV: JÁN MATONOK (na fotografii)

Členovia VV: VLADIMÍR ĎURIAN, ZDENKO IVAN, MARTIN TAPFER, ĽUBOŠ LAUROV (na fotografiách zľava doprava)

Predseda odvolacej komisie: Mgr. DOMINIKA EČEKOVÁ

Predseda revíznej komisie: STANISLAV NEUSCHL

Delegáti konferencie SsFZ zastupujúcich ObFZ Žiar nad Hronom: JÁN MATONOK, VLADIMÍR ĎURIAN, ZDENKO IVAN, náhradník MARTIN TAPFER

Delegáti konferencie SsFZ zastupujúcich FK územne prislúchajúce k ObFZ Žiar nad Hronom: ZDENKO POVAŽAN (MFK Žarnovica), ĽUBOMÍR BARÁK (FK Sitno Banská Štiavnica), DUŠAN HAGARA (MFK Nová Baňa), náhradník MILAN HODŽA (OFK Hliník nad Hronom)


Zvoleným členom VV a predsedom odborných komisií gratulujeme. V zmysle rozhodnutia VV ObFZ sa svojich funkcií ujmú ku dňu 01.12.2021. Doterajším členom VV, predsedom a členom odborných komisií, ktorí v novom volebnom období nebudú činní v štruktúrach ObFZ, ďakujeme za odvedenú činnosť a prajeme do budúcnosti všetko len to najlepšie.

Súvisiaci obsah