Úradná správa ŠTK ObFZ Topoľčany č.18 zo dňa 15. februára 2023.

15. feb 2023 o 07:16

Úradná správa ŠTK ObFZ Topoľčany č.18 zo dňa 15. februára 2023.

Oznamy ŠTK ObFZ:

ŠTK ObFZ : Upozorňuje na úpravu rozpisu súťaže ObFZ Topoľčany 2022/2023 !!!

2. Termínová listina:

a) Termínová listina je nedeliteľnou časťou Rozpisu a termíny v nej uvedené sú záväzné pre všetky FK, FO riadené ObFZ Topoľčany.

b) Hracím dňom v súťažiach dospelých je zásadne nedeľa v ÚHČ dospelých.

c) Hracím dňom v súťaži dorastu U19 je zásadne sobota 10:30 hod. pokiaľ stretnutie nie je ako predzápas dospelých. Ak je ako predzápas tak 2,5. hod pred UHČ dospelých

d) Hracím dňom v súťažiach žiakov U15 je zásadne nedeľa 10:30 hod. pokiaľ stretnutie nie je ako predzápas dospelých. Ak je ako predzápas tak 2 hod. pred ÚHČ dospelých.

e) Hracím dňom v súťaži žiakov U13 je zásadne sobota 10:30 hod. pokiaľ stretnutie nie je ako predzápas dospelých. Ak je ako predzápas tak 2 hod. pred ÚHČ dospelých.

 f ) Hracím dňom v súťaži prípraviek U11 je zásadne piatok v ÚHČ dospelých, pokiaľ sa súperi nedohodnú inak a uvedené oznámia včas na sekretariát ObFZ Topoľčany !

g) Hracím dňom v súťaži prípraviek U09 je deň v priebehu týždňa, na ktorom sa FK dohodnú a oznámia na sekretariát ObFZ aspoň jeden deň vopred.

h) Stretnutia mládeže (dorast, starší a mladší žiaci, prípravka) sa nemôžu v sobotu, nedeľu prekrývať s ÚHČ dospelých.

ŠTK ObFZ: Žiada všetky FK, aby si skontrolovali vyžrebovanie súťaží pre jarnú časť súťažného ročníka 2022/2023 aj na základe zmien úpravy rozpisu súťaže a prípadné nezrovnalosti riešili. Zmeny nahlásené do 06.03.2023 nebudú spoplatnené.  

ŠTK ObFZ: Žiada všetky FK, v ktorých nastali zmeny štatutárov, funkcionárov, prípadne i iné organizačné zmeny, aby tieto zmeny oznámili ŠTK ObFZ (zaslať kópiu Zápisnice) a zároveň aby tieto zmeny zaevidovali v ISSF.

ŠTK ObFZ: Oznamuje, že vylosovanie nadstavby súťaže U13 je zverejnené  na stránke:Oblastný futbalový zväz Topoľčany (ObFZ Topoľčany) | SPORTNET (sme.sk)

M. Čulák predseda ŠTK

Úradná správa ŠTK ObFZ Topoľčany č.doc

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: