Úradná správa ŠTK ObFZ Topoľčany č. 17 zo dňa 6. februára 2023.

7. feb 2023 o 09:34

Úradná správa ŠTK ObFZ Topoľčany č. 17 zo dňa 6. februára 2023.

Oznamy ŠTK ObFZ:

ŠTK ObFZ žiada všetky FK, v ktorých nastali zmeny štatutárov, funkcionárov, prípadne i iné organizačné zmeny, aby tieto zmeny oznámili ŠTK ObFZ (zaslať kópiu Zápisnice) a zároveň aby tieto zmeny zaevidovali v ISSF. 

ŠTK ObFZ žiada všetky FK, aby nahlásili požadované zmeny termínov a začiatkov stretnutí pre jarnú časť súťažného ročníka 2022/2023. Žiadosti podané do termínu 6.3.2023 budú prerokované bez rokovacieho poplatku. K žiadosti zaslanom po tomto termíne bude zarátaný rokovací poplatok v súlade s RS ObFZ Topoľčany 2022/2023. 

ŠTK ObFZ upozorňuje, že stretnutia sa zásadne predohrávajú, len v oprávnených prípadoch dohrávajú, max. do 14 dní (RS, čl. 3/g) a dohoda musí byť schválená ŠTK (SP, čl. 36/2) ! ŠTK ZsFZ upozorňuje FK, FO, TJ, že každá dohoda o zmene termínu stretnutia musí byť riadne odôvodnená (samotná dohoda klubov nie je dôvodom na zmenu termínu). Stretnutia hrané v týždni sa môžu hrať výlučne v poobedňajších hodinách. 

ŠTK ObFZ upozorňuje FK, FO, TJ, že v zmysle SP 28/8 v kategórii mládeže môže uzatvoriť v jednom súťažnom ročníku najviac päť dohôd o striedavom štarte hráča pre jedno svoje družstvo. Dohody sa zasielajú prostredníctvom ISSF na schválenie najneskôr 3 dní pred začiatkom jarnej časti súťaže, ktorá začína skôr.

M. Čulák predseda ŠTK

Úradná správa ŠTK ObFZ Topoľčany.doc

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: