ÚS 2020/2021

Úradná správa ObFZ Dunajská Streda č. 15-2020/2021 zo dňa 21.04.2021

21. apr 2021 o 00:00

Športovo-technická komisia

ŠTK vyzýva FK, funkcionárov, odborné komisie k spolupráci pri príprave nového Rozpisu súťaže ObFZ Dunajská Streda 2021/2022, ktorý sa začína postupne pripravovať a spracovávať. Touto cestou žiada o zaslanie pripomienok, námetov a doplnkov na kvalitatívne zlepšenie jeho textovej časti na e-mailovú adresu: obfzds@obfzds.sk

Od 19.4.2021 platí športový COVID automat – SFZ vydal usmernenie k vyhláške UVZ ktoré usmernenie je už zverejnené na webovom sídle ObFZ Dunajská Streda

ObFZ Dunajská Streda situáciu monitoruje a bude na ňu operatívne aktuálne reagovať. O svojich rozhodnutiach bude okamžite informovať prostredníctvom svojho webového sídla www.obfzds.sk a oficiálnych sociálnych sietí.


Richard Földes

predseda ŠTK ObFZ Dunajská Streda


Komisia rozhodcov

KR žiada R aby počas nútenej prestávky súťaží sa venovali tiež aj fyzickej príprave

KR oznamuje záujemcom o funkciu rozhodca, že sa môžu prihlásiť na sekretariáte ObFZ Dunajská Streda alebo na telefónných číslach 0901/724 695 (predseda KR V. Fekete), 0902/194 700 (Ľ. Horváth).


Vojtech Fekete

predseda KR ObFZ Dunajská Streda


TMK/KM

Všetky aktivity vzdelávania trénerov SFZ podliehajú nariadeniam ÚVZ, vlády SR a vedenia SFZ. Na základe týchto nariadení sú kontaktné formy vzdelávania trénerov dočasne zrušené.

Žiadosti o predĺženie trénerskej licencie sa od 1.6.2020 podávajú výhradne cez ISSF – Konto trénera / Elektronická podateľňa / Žiadosť o predĺženie trénerskej licencie. Podrobný popis postupu je zverejnený na webovom sídle SFZ, v sekcii SFZ / Tréneri / Dokumenty. Žiadosti sa podávajú po splnení požiadaviek rozsahu „Ďalšieho vzdelávania“, najskôr mesiac pred vypršaním jej platnosti.


PLÁNOVANÉ ŠKOLENIA TRÉNEROV

Podrobné informácie ohľadom organizácie školení, podmienok prijatia a záväznej prihlášky sú zverejnené na webovom sídle SFZ, v časti SFZ / Tréneri / Školenia.

Školenie trénerov UEFA Grassroots C licencie v Nitre, v termíne 8.5. – 3.8.2021. Prihlásiť sa na školenie je možné do 27.4.2021;

Školenie trénerov UEFA Grassroots C licencie v Trnave, v termíne 13.5. – 7.8.2021. Prihlásiť sa na školenie je možné do 1.5.2021.


UZNANÉ AKTIVITY KONTINUÁLNEHO VZDELÁVANIA TRÉNEROV

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu a platné obmedzenia týkajúce sa kontaktnej formy "Kontinuálneho vzdelávania trénerov” (tzv. predlžovanie trénerských licencií), pre splnenie podmienok sú uznávané aj webináre dištančnou formou. Aktuálny zoznam pre jednotlivé trénerské licencie a podrobné informácie sú na webovom sídle SFZ, v časti SFZ / Tréneri / Vzdelávanie.


Tomáš Gaál

Predseda TMK/KM ObFZ Dunajská Streda


Súvisiaci obsah