Sieň slávy LFZ

Uvedení do siene slávy LFZ 2022

29. nov 2022 o 09:35
Viliam HÝRAVÝ 26.11.1962

Stredopoliar s obdivuhodným prehľadom, prihrávkou, streľbou a dirigentskými schopnosťami. Bývalý reprezentant Československa, Slovenska a účastník majstrovstiev sveta 1990 v Taliansku. Futbalovo vyrastal v Bielom Potoku, po návrate z vojenčiny, ktorú vykonával v Jičíne prichádza do Ružomberka. Na klubovej úrovni hrával za Žilinu, Banskú Bystricu, Baník Ostrava a vo francúzkom Toulouse FC. Po ukončení kariery vo veľkom futbale si zahral v kluboch v okolí Ružomberka v Ludrovej a v Liskovej. Ako tréner pôsobil v Ružomberku, kde trénoval dospelých a dorast. So staršími dorastencami získal historický titul majstri Slovenska. V roku 2022 trénoval  Černovú pri Ružomberku, v najvyššej oblastnej súťaži LFZ.
Viliam HÝRAVÝ 26.11.1962 Stredopoliar s obdivuhodným prehľadom, prihrávkou, streľbou a dirigentskými schopnosťami. Bývalý reprezentant Československa, Slovenska a účastník majstrovstiev sveta 1990 v Taliansku. Futbalovo vyrastal v Bielom Potoku, po návrate z vojenčiny, ktorú vykonával v Jičíne prichádza do Ružomberka. Na klubovej úrovni hrával za Žilinu, Banskú Bystricu, Baník Ostrava a vo francúzkom Toulouse FC. Po ukončení kariery vo veľkom futbale si zahral v kluboch v okolí Ružomberka v Ludrovej a v Liskovej. Ako tréner pôsobil v Ružomberku, kde trénoval dospelých a dorast. So staršími dorastencami získal historický titul majstri Slovenska. V roku 2022 trénoval Černovú pri Ružomberku, v najvyššej oblastnej súťaži LFZ.
Jaroslav POZOR narodený 29.11.1957

S futbalom začínal v rodnej L.Kokave. Mal talent, prešiel všetkými mládežníckymi výbermi a zaujal funkcionárov Liptovského Mikuláša, kde hral za žiakov, dorast a dospelých, ktorí hrávali SNL. V Liptovskom Mikuláši strávil 12 rokov. Vojenskú základnú službu absolvoval v Dukle Tachov, ktorá hrala vtedy ČNL.  Po skončení hráčskej kariery v L.Mikuláši, pokračoval až do 43 rokov ako hráč a hrajúci tréner v Liptovskej Kokave. Potom sa dal na trénerskú dráhu. Ako tréner pôsobil v L.Hrádku a v Lipt. Kokave. Pracoval aj v okresnej TMK a doteraz je funkcionárom a trénerom v Lipt. Kokave, kde má obrovskú zásluhu na tom, že v Lipt. Kokave sa hrá futbal na najvyššej okresnej úrovni.
Jaroslav POZOR narodený 29.11.1957 S futbalom začínal v rodnej L.Kokave. Mal talent, prešiel všetkými mládežníckymi výbermi a zaujal funkcionárov Liptovského Mikuláša, kde hral za žiakov, dorast a dospelých, ktorí hrávali SNL. V Liptovskom Mikuláši strávil 12 rokov. Vojenskú základnú službu absolvoval v Dukle Tachov, ktorá hrala vtedy ČNL. Po skončení hráčskej kariery v L.Mikuláši, pokračoval až do 43 rokov ako hráč a hrajúci tréner v Liptovskej Kokave. Potom sa dal na trénerskú dráhu. Ako tréner pôsobil v L.Hrádku a v Lipt. Kokave. Pracoval aj v okresnej TMK a doteraz je funkcionárom a trénerom v Lipt. Kokave, kde má obrovskú zásluhu na tom, že v Lipt. Kokave sa hrá futbal na najvyššej okresnej úrovni.

Súvisiaci obsah